exempelbil.se

EXEMPELBIL.se

DIGITAL MARKNADSFÖRING OCH KUNDSTYRNING

FÖR BILVERKSTAD

phone

Ring:

+358-40-532-6009

clock-o

Vi har öppet:

Må-Fre: 09:00-19:00 

24/7 Tidsbokning!

map-o

Exempelbil.se är en demosajt för bilverkstad

Kontakta Fat Tails Ab med e-post

support@fat-tails.com

Utnyttja de
nya digitala möjligheterna 
och möt kunden på nätet

eller ring oss för hjälp på:

+358-40-532-6009

Fördelar

Nya marknader
och kunder

Webben är en enorm potentiell marknad. Dra nytta av denna möjligheten genom att göra din webbplats till en konverteringsinriktad landningssida och skaffa fler kunder.

Spara tid
och pengar

När du låter kunder boka service själva sparar du tid och pengar på administrativa uppgifter. Dessutom fyller du luckorna i din kalender och utnyttjar den tillgängliga tiden mer effektivt.

Högre
orderstorlek

Genom att engagera kunder öppet och punktligt är de mer benägna att öka sin genomsnittliga orderstorlek och mindre frestade av dina tävlare.

Svenskarna har nu på allvar tagit åt sig de nya, digitala möjligheterna och för de flesta är priset inte den viktigaste parametern för val av verkstad. Bilägarna vill vara säkra på att verkstaden som de väljer levererar hög kvalitet. Önskan om fasta priser, ordentliga reservdelar, reparationsgaranti och årlig kvalitetskontroll är mycket viktigare än priset [...] Christian Legêne, Partner, Autobutler

En konversionsinriktad hemsida

Din hemsida är förmodligen en av de mest besökta sidorna på din webbplats. Gör det intrycket du vill att det ska göra? Är det engagerande för dina besökare och ökar det din kundbas? Har din bilverkstad en hemsida överhuvudtaget? Att skapa och underhålla en hemsida kan vara ett stort slöseri med tid och resurser. Undvik detta genom att använda din hemsida för att konvertera besökare till kunder för din bilverkstad.

landningssida
bokatid

Servicekalender
och tidsbokning

Att driva administrativa uppgifter medan du försöker serva bilar kan vara ett stort besvär och slöseri med din tid och resurser. Låt hellre kunden boka själv via online servicekalender som synkroniseras med din Google eller Office 365-kalender, så ditt schema alltid är aktuellt. Kalendern jobbar dygnet runt och samlar automatiskt in kunddata i CRM.

Live Chat

Dagens upptagna konsumenter vill ha svar på sina frågor snabbt och transparent. Genom att använda live chat engagerar du kunder på webben och når nya kundgrupper mer effektivt. Du kan öka den genomsnittliga orderstorleken genom att dirigera kundfrågor till det mest lämpliga serviceutbudet och öka tilliten i din bilverkstad genom din expertis. Eftersom konsumenter har ett stort utbut på webben, väljer de ofta baserat på den information som finns tillgänglig. Leverera relevant information i realtid och vinn konkurrensen.

live_chat_iphone
Hubspot

Sammankopplad CRM

Att få en överblick över dina kunder borde vara en prioritet för din verkstad. Genom att använda vår CRM loggas kundaktiviteter på webben såväl som via e-post och andra uppkopplade system automatiskt. Kunddatabasen är ett av serviceverkstadens viktigaste tillgångar och utgör stommen i kunskapshantering. Vår CRM är GDPR kompatibel, därmed undviker du risker sammankopplade med den nya dataskyddsförordningen.

Den smarta bilverkstaden

Undvik hype kring artificiell intelligens. En sund datastrategi för bilverkstad baserar sig på kundbeteende och den regelbundenhet som bilservice i grund och botten består av. Genom att koppla ihop kunddata med data från service och övriga operativa system uppstår en möjlighet till tävlingsfördel. Operativ rapportering från kundstyrningsdata och interaktion ligger till grund för mera avancerade bortfallsanalyser som förvandlar din bilverkstad till en beställningsbusiness och dina servicekunder till medlemmar.

powerBI

eller Ring Oss för hjälp på:

+358-40-532-6009

Varför välja oss?

Henrik Janer

Mångårig erfarenhet av kunskapsstyrning för bilservice

Fat Tails Ab har en mångårig erfarenhet av kunskapsstyrning för bilservice. Från systemintegration och datalagring till avancerad statistisk analys direkt relevant för bilverkstäder. Våra tjänster omfattar: landningssidor, CRM och digital marknadsföring, kundflödesanalys, feedback, leads och servicebegäran, motverka service bortfall och prognos av intervallservice. Nu erbjuder vi vår erfarenhet åt Svenska bilverkstäder oberoende storleksklass. Låt oss hjälpa dig ta bättre kontroll över din kund- och servicestyrning!

Henrik Janer

Ägare, Fat Tails Ab

eller ring oss för hjälp på:

+358-40-532-6009

Investera i din kunddatabas -
En strategisk tillgång som skapar varaktigt värde!


Närvaro på webben

Om du saknar en webbsajt kan du börja här med landningssida och hosting.


kr

2799

/år

 • Din närvaro på webben
 • Landningssida
 • Snabb hosting
 • Kontaktform
 • Karta till service
 • arrow-right
  Koppla till gratis CRM
Den Smarta Bilverkstaden

Äger du en större bilverkstad eller har du ett nätverk av verkstäder? Ta då kontakt med oss för skräddarsydd offert och servicepaket.


Kontakta oss

 • Datalagring och rapportering
 • arrow-right
  Kund-360: En omfattande bild av
  kundens livscykel
 • Integration av olika operativa och kundstyrningssystem
 • Kundanalytik: Bortfallsanalys, kundflöde och operativa 
 • Serviceanalytik
 • Prognos av intervallservice

Skaffa nya insikter i din verksamhet med vårt val av
Best-in-class platformer och system


Vi förespråkar plattformsoberoende. Det innebär att vi inte vill att våra kunder är bundna till en plattform, speciellt vad gäller kärnprocesserna.

Men vi tror att för små och medelstora företag som försöker utnyttja sin data för tillväxt HubSpot och Microsoft levererar utomordentligt bra värde.

microsoft
hubspot

Fat Tails Ab är Microsoft PowerBI Partners och HubSpot Certified Sales Partners. Vi kombinerar vår operativa försäljnings- och CRM-kunskap med kundanalys och rapporteringskunskap och erfarenhet för att leverera kostnadseffektiva lösningar till alla serviceföretag oavsett storlek.

Har du ännu frågor? Kontakta oss, så svarar vi inom ett dygn!

Copyright 2018, Fat Tails Ab